Klickade hem klänning idag...

Äntligen är klänningen fixad till Lottens (stoffes systers) bröllop om 3 veckor! Får se hur den blir. Svårt att avgöra... Men jag tyckte den va passande till ett sommarbröllop!


Himla får tummen upp...

Toknöjd och har lite vårt att slita mig ifrån vårt nya täcke (påslakan) från Himla! Sängen blir ännu bättre, vilket knappt är möjligt... Vi fick det på köpet när vi köpte sängen. Skulle aldrig köpa det själv då det är svindyrt! ETT påslakan (OBS utan örngott för 999 kr) hur är det möjligt? Jag tycker det är tokdyrt med "normala" påslakan. Dock... Måste jag erkänna att det känns att dessa har kvalitet! ja ja... Poängen var att det är lätt att fastna i sängen. Hej


Aldrig mer rödvin?

Så känner jag just nu. Helt död. Fick knappt i mig middag innan... Ligger i soffan och funderar på hur jag ska orka ta mig in till sängen... Haha, vilket problem. Funderar på att be Stoffe lyfta in mig... Har ungefär 10 meter till sängen så i värsta fall får jag krypa in! Tur att jobbet drar igång på måndag så man kommer in i rutin och vardag igen! I'm off...


Stolt... Du é gryyym tuuud! Nu inhandlad :)


Kan inte klaga...

Jag kan inte klaga på min dag i Haninge hos Dannes föräldrar... Vi är utslagna efter en galet kul grillfest och firande av Danne! Lite lugnare i poolen idag. Snart Vegabaren.


H&M home - gillar't


Detaljer

Lovade mig själv att alltid se till att ha färska fina blommor hemma. Det är så fräscht och fint... Tänkte först köpa någon form av planteringsväxt. Men tyvärr är det att ta vatten över huvudet för miss Persson!


Äntligen...

Älskar min nya lägenhet! I två dagar har det varit fix, uppackning och styr... Superkul! Nu börjar saker sitta där dem ska och i skrivandets stund sätts tv och ljud upp på väggarna. Snälla Henke är här och hjälper oss så det blir riktigt snyggt... Annars hatar jag alla sladdar och skit. Men det slipper jag nu ;) Det bästa är takhöjden, nya sängen och den enorma garderoben!


Ett liv bland kartonger...

Inga konstigheter hos oss just nu, det är bara att gilla läget! Haha. Jag var helsäker på att jag absolut inte behövde mer än 20 kartonger... Nu är 33 packade! Idag är det rensning och tippen som gäller... Som förövrigt är den tråkigaste delen. Men först en snabbis ut på söder och leta Hawaii kläder inför kommande Hawaii fest på lördag i!!!


Nu sängen...

Efter en supertrevlig grillkväll hos Danne!


Dagen...

Har bestått av pack och fix! Men med undantag för lite solglimt på balkongen. Jag älskar barn... Men de ska bli väldigt härligt att slippa ha ett dagis som granne i nya lägenheten! ;0) ikväll blir det grill hos Danne!


Flyttkaoset...

Börjar lägga sig över lägenheten och man börjar bli smått stressad. Trots att jag är seg idag, har jag fått mycket gjort,.. Köket är i stort sett klart och allt är nu redo att läggas ner i flyttkartonger (dem kommer förhoppningsvis i morgon...) Rensade min garderob idag.. Underbart att bara få med det man verkligen använder! Från förra lgh tog jag med mig allt... Kanske kunde de komma till nytta. Haha... De gör ju inte det! Körde 6 månaders regeln nu...


Första semesterdagarna i bilder

 
Älskar vår nya kamera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0